Retouren mag binnen 14 dagen. Pakken moeten compleet en onbeschadigd zijn. Via mail naar info@tegelspot.nl kunt u een retouraanvraag indienen, waarna wij contact met u opnemen. 

Voorwaarden retourneren

1. Retourzendingen kunnen zonder voorafgaand overleg niet worden geaccepteerd.

2. Geheel of gedeeltelijk verwerkte goederen, beschadigde goederen en verpakte goederen, waarvan de verpakking ontbreekt of is beschadigd, kunnen nimmer worden geretourneerd.

3. Heeft u teveel gekocht of een verkeerde keuze gemaakt ? U kunt tot 14 dagen na aankoop het artikel of product retourneren of ruilen ongeacht de reden.

4. Indien de koper de bestelling aan deur weigert of retourneert, worden er €45 excl. btw annuleringskosten en €75 excl. btw transportkosten in vermindering gebracht bij het te retourneren bedrag aan de koper.

5. Producten worden geproduceerd met een tint- en kalibernummer. Voorraadartikelen kunnen wij retour nemen. Dit kan alleen als wij dezelfde tint- en calibernummers op voorraad hebben staan. U kunt deze binnen 14 dagen retouren in onbeschadigde en ongeopende verpakkingen.

Voor het retourneren van de hierboven beschreven voorraadartikelen rekenen we €45 excl. btw administratiekosten.

Materialen die speciaal voor u besteld zijn en niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Informeer tijdens het bestellen naar het retourbeleid van betreffende producten.

Andere belangrijke punten

- Het afgenomen product dient zelf teruggebracht te worden naar het filiaal waar het vandaan komt. Wilt u het product per post/koerier verzenden, dan zijn de kosten in dat geval voor uw rekening.

- Bij het retourneren in wordt het bedrag binnen 5 werkdagen terugbetaald op uw  bankrekening. 

Tegelspot.NL
Vareseweg 123-Rood 44
3047 AT Rotterdam
info@tegelspot.nl
06-16100736

© 2019 - 2021 Tegelspot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel